HOE VERGROOT U OP EEN NATUURLIJK MANIER UW CUPMAAT IN 45 DAGEN? TIPS OM EEN GROTERE CUPMAAT TE KRIJGEN

De laatste 2-3 dagen vroeg ik me af waarover ik zou schrijven … het leek wel een schrijversblok!! Tot ik me herinnerde dat een van mijn lezers tips en trucs wilde over borstvergroting; toen was ik daar ineens overheen. Het onderwerp houdt inderdaad veel vrouwen bezig!!

Maar niet getreurd, dames, want ik ga u alles wat u maar kunt bedenken - of liever gezegd, wilt vragen - uitleggen over hoe u op een natuurlijke manier uw cupmaat kunt vergroten. Ik heb veel onderzoek gedaan over het onderwerp en geloof me, geen ander blog of site behandelt het onderwerp zoals ik doe ... speciaal voor u, mijn lieve lezers!!

 

5 praktische tips die altijd werken als u uw cupmaat groter wilt laten lijken

Ik hoop dat u weet dat veranderingen in uw lichaam niet als bij toverslag van de een op de andere dag gebeuren. U moet wel wat geduld hebben om echt een grotere cupmaat te krijgen. Deze tips laten uw borsten alleen maar groter "lijken", om daadwerkelijk uw cupmaat te vergroten, zult u deze pagina helemaal moeten lezen Tot die tijd kunt u deze tips gebruiken, die ik in dit geval liever 'optische illusies' wil noemen, maar de praktische tips werken sowieso!!

Vrouwelijke borst in een beha

Oké, laten we beginnen met de praktische tips over hoe u direct uw cupmaat kunt vergroten en weer zelfvertrouwen krijgt.

 • Maximizer bh - Bovenaan mijn lijst staat natuurlijk de maximizer bh. Echt waar, vanaf het moment dat u het draagt, heeft u direct een vollere boezem! Wat kan ik er nog meer over zeggen??
 • Nauwsluitende halslijn - Draag kleding met een nauwsluitende halslijn die voor een optische illusie zorgt. Kant, gerimpeld, gesmokt, geplooid, gedraaid, ruches en sieraden leiden allemaal de aandacht af van uw boezem en zorgen ervoor dat het er mooi uit ziet!
 • Laat uw nek langer lijken! - Kleding met een hoge halslijn past veel beter bij u dan een laag decolleté ... lijkt me duidelijk! Een laag uitgesneden decolleté laat dat zien wat u juist probeert te verbergen!
 • Felle kleuren en patronen - Draag felle kleuren en prints op uw bovenlichaam. Houd uw onderkleding ingetogen. Het tegenovergestelde zal uw borsten kleiner laten lijken!
 • Stel hoge eisen aan make-up - Als u toch strakke kleding met een laag decolleté wilt dragen, zorg dan voor mooie make up!! Gebruik een donkere tint foundation om uw borsten voller te laten lijken.

 

Vermijd deze grove fout -

Ik ken veel vrouwen die wel honderd keer per dag jammeren dat moeder natuur hen zulke kleine borsten heeft gegeven! En om het nog erger te maken, dragen ze kleding met verticale strepen! Pas op dames, dit is een enorme blunder! Dit is precies wat grote borsten kleiner laat lijken. Echt waar, vrouwen met echt grote borsten dragen verticale prints, om zich niet beschaamd te voelen!

Ja... sommigen maken zich daar zorgen over want zij willen juist weten hoe zij hun borsten kleiner kunnen laten lijken!!

Terug naar het onderwerp!

Laten we verder gaan ... want ik heb belangrijkere dingen om te delen dan u te vertellen waar andere vrouwen over zeuren!

Ok, dat waren de praktische tips waarmee ik alles heb uitgelegd over hoe u uw borsten groter en voller kunt laten lijken. Dus dat is dat. Waarschijnlijk bent u eigenlijk op zoek naar dingen die u echt kunnen helpen om de borstomvang te krijgen die u graag wilt. Ik heb een overzicht voor u gemaakt van deskundige en natuurlijke methodes die u helpen om op een natuurlijke manier een grotere cupmaat te krijgen.

Belangrijke opmerking

Ik wil u wel waarschuwen, voordat ik begin - verwacht niet te snel resultaat! Het duurt minstens 20-30 dagen voordat u resultaat van deze tips zult zien ...

Geteste methodes om gewoon thuis, op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten - 

In dit deel zal ik u een gedetailleerd actieplan geven dat u zal helpen op een natuurlijke manier een grotere cupmaat te krijgen. Dit omvat onder andere - voeding, oefeningen en nog meer methodes! Lees verder en ontdek wat ik voor u in petto heb -

Methodes om thuis, op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten - voeding

 1. Melk

Volle melk, zuivelproducten en boter kunnen allemaal helpen om grotere borsten te krijgen. Volle melk is geen melk met een laag vetgehalte maar is juist rijk aan vet… vergeet niet dat borstweefsel gemaakt is van vet… u krijgt vet binnen door het eten en drinken van vette voedingstoffen!

 • Bijwerkingen - Als u het overdrijft, kunnen ook andere delen in uw lichaam groter worden. U kunt er door aankomen. Bent u allergisch voor melk, raadpleeg dan uw arts. De allergie kan namelijk worden behandeld.
 • Positief - Melk is goed voor de gezondheid, meer kan ik er niet over zeggen!

 

Glas melk op de tafel

Applaus!

 1. Sojamelk en sojabonen -

Dat sojamelk rijk is aan eiwit, weten we allemaal. De grote hoeveelheid flavonoïden bootst het oestrogeen na en kan dus inderdaad bijdragen aan borstvergroting. Sojamelk wordt verkregen uit sojabonen. Bonen zijn net zo effectief in het zorgen voor een gezond oestrogeengehalte in het lichaam, maar eet het met mate.

 • Bijwerkingen - Het kan uw menstruatiecyclus beïnvloeden ... in feite kan het worden gelinkt aan borstkanker. Voorkom overdosering!
 • Positief - Als u het gebruikt zoals is aanbevolen, zijn de risico's minimaal. Het kan echt zeer effectief zijn om een grotere cupmaat te krijgen!

Applaus!

 1. Papaja - 

Dit is de grote verrassing op mijn lijst. Wat u waarschijnlijk niet wist, is dat papaja echt heel goed is voor borstvergroting. Papaja met melk is echt een aanrader als het gaat over hoe u een grotere cupmaat krijgt!

Bijwerkingen - Dit is niet geschikt voor zwangere vrouwen. Teveel eten... in dit geval teveel drinken, kan diarree veroorzaken.

Positief - Het is eenvoudig verkrijgbaar. Een no-nonsens methode.

Applaus!

 1. Zaagpalm – 

Dit wordt gezien als een hormoonregulerend kruid en wordt gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Het heeft verbazingwekkende borstvergrotende eigenschappen.

Bijwerkingen - Een overdosis kan schadelijk zijn

Positief – Het is als supplement makkelijk verkrijgbaar. Raadpleeg een arts voor de dosering.

Applaus!

Methodes om thuis, op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten - kruiden

Probeer deze geweldige kruiden en specerijen die echt goed werken bij borstvergroting -

 1. Fenegriekzaden voor een grotere cupmaat - 

Ik weet zeker dat u hier al meer over gehoord heeft... fenegriek heeft een gunstige hoeveelheid fyto(plant)oestrogeen en diosgenin dat het hormoon prolectin stimuleert, wat geassocieerd wordt met borstvergroting.

 • Is het voldoende om de zaden alleen te eten...? Ja absoluut, dat is heel effectief.
 • U kunt er ook een pasta van maken en daarmee van uw borsten masseren.
 • Nog een andere manier om dit kruid te gebruiken, is om de zaden fijn te malen in een basisolie, bij voorkeur mosterdolie, en uw borsten met de olie te masseren. Fenegriekolie alleen is ook een goede optie.
 • Fenegriekkiemen zijn zelfs nog beter om borstgroei te stimuleren omdat het een grotere hoeveelheid diosgenin bevat. U kunt dit heel goed gebruiken om op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten.
 • U kunt ook fenegrieksupplementen gebruiken. Raadpleeg uw arts voor de juiste dosering.

Bijwerkingen – Bijwerkingen zoals diarree en maagpijn kunnen optreden bij een hoge dosering.

Positief - Al deze bijwerkingen zijn minimaal in vergelijking met de complicaties die u kunt krijgen door het gebruik van kunstmatige methoden!

Let op - Zwangere vrouwen wordt afgeraden om fenegrieksupplementen te gebruiken omdat het kan leiden tot een vroeggeboorte.

APPLAUS voor fenegriek als natuurlijke methode voor borstvergroting.

 1. Venkelzaden voor borstvergroting –
 • Kauw venkel... het is echt lekker!
 • Gebruik het als poeder of pasta bij de bereiding van uw maaltijd,
 • Doe deze zaden in een basisolie. Of gebruik het voor een massage.
 • Venkel kan ook worden gebruikt in de vorm van een supplement.

 

Venkelzaad in een kop

Bijwerkingen - Het kan het zenuwstelsel verstoren bij overmatig gebruik. Dus let goed op hoeveel u uiteindelijk gebruikt.

Positief - Het is eenvoudig verkrijgbaar en omdat het een kruid is, heeft het praktisch geen bijwerkingen.

Applaus!

 1. Lijnzaad voor borstvergroting - 

Lijnzaad is rijk aan fyto-oestrogeen, Lijnzaad of 'alsi ke beej' is een veel voorkomend kruid en wordt het meest gebruikt in het noordoosten van India. Het is een geweldig kruid dat wonderen doet bij het vergroten van uw borsten, puur natuur en geeft goede resultaten.

 • U kunt lijnzaad eten door erop te kauwen... het heeft een nootachtige smaak.
 • Gemalen lijnzaad is gezonder in vergelijking met de hele zaden.
 • U kunt het toevoegen aan meel, of er, samen met andere kruiden, een pasta van maken om te gebruiken bij het koken.
 • Lijnzaad of lijnzaadolie kan ook worden gebruikt om te masseren of in voeding als dressing of als smaakmaker.

Bijwerkingen - Het kan leiden tot allergische reacties, een verstoorde spijsvertering, infecties, enz. Wordt afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven .

Positief - Het bevat flavanoïden, omega 3, 6 vetzuren en produceert lignanen die oestrogenen nabootsen. Het helpt tegen borst- en eierstokkanker en er is nog een andere pagina die u nu moet lezen.

Applaus!

Wacht, ik ben nog niet helemaal klaar!! Er is nog veel meer dat u kunt doen om op een natuurlijk manier een grotere cupmaat te krijgen. Ik wil het nog hebben over YOGA en andere oefeningen!

Methodes om thuis, op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten - Yoga

Yoga is een eenvoudige manier om een grotere cupmaat te krijgen; van a naar b of b naar c of c naar d, enzovoort! Yoga helpt ook om slappe borsten te verstevigen. Bekijk deze eenvoudige yogahoudingen, die ik u ga laten zien.

 • Bhujangasana of cobrahouding

Er is één houding of asana die in ieder blog of op iedere website die te maken heeft met borstvergroting, vermeld wordt. En ik ben er absoluut zeker van dat u al weet hoe u het moet doen! Toch, voor het geval dat, ga ik het herhalen... maar laat ik u waarschuwen, er zijn vele andere manieren die ook echt helpen bij het vergroten van uw cupmaat.

Hoe u het doet - Ga op uw buik liggen met uw voeten plat op de vloer en plaats uw handen ter hoogte van uw borst. Haal diep adem en breng uw bovenlichaam naar boven en richt uw gezicht naar het plafond. Houd deze houding een paar seconden vast en ga dan langzaam naar beneden, terug naar de oorspronkelijke positie. Herhaal dit 10 - 15 keer.

 • Dwikonasan of dubbele-hoekhouding

Dit is een hele effectieve houding om thuis op een natuurlijk manier uw cupmaat te vergroten Hoewel het een beetje ingewikkeld en moeilijk lijkt, met een beetje oefening, kunt u dit correct uitvoeren.

Hoe u het doet - Plaats uw voeten uit elkaar en uw armen achter uw rug met uw vingers verstrengeld. Buig voorover terwijl u uw armen naar boven uitstrekt, Kom omhoog, breng uw armen omlaag en kom terug in de oorspronkelijke positie.

 • Ushtasana of de kameelhouding

Dit is een zeer veelzijdige yogahouding die veel voordelen biedt voor de gezondheid, met inbegrip van de spijsvertering, het lymfestelsel, de hormoonhuishouding, het skelet, de bloedsomloop en het ademhalingsysteem en het helpt zelfs vet van uw armen en dijen te verminderen!!

Hoe u het doet - Zit op uw knieën en plaats ze ets uit elkaar. Buig nu naar achteren en houd uw rug gebogen met uw gezicht ondersteboven. Houd met uw arm uw voeten vast om steun te hebben. Houd deze houding een paar seconden vast en ga dan langzaam terug naar de oorspronkelijke positie. Herhaal deze houding 10 keer.

Andere houdingen zoals "gowmukhasan" of koehouding, Stabdhasan, zijn ook effectief voor de ontwikkeling van de borstspieren en borstvergroting. Yoga is makkelijk en een must voor een goede algemene gezondheid.

Methodes om thuis, op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten - oefeningen

Hoewel deze oefeningen niet zullen leiden tot het vergroten van de borstklieren, zal het zeker helpen om uw borsten er steviger, meer opgeheven en beter uit te laten zien - wat uw uiterlijk aantrekkelijk en tot op zekere hoogte voller maakt!!

Meisje doet oefening

Enkele oefeningen die echt helpen, heb ik hieronder opgesomd.

 • Opdrukken

Het helpt uw borstspieren te versterken en beter in vorm te houden. Ik weet zeker dat u al weet hoe u moet opdrukken, maar voor het geval dat u het bent vergeten ... iedere man kan u dit tot in detail uitleggen, veel beter dan ik ooit zal kunnen!!

 • Omgekeerd opdrukken tegen de muur.

Dit lijkt erg op opdrukken alleen in plaats dat u gaat liggen, staat u tegen een muur met uw handen ter hoogte van uw schouders. Houd uw voeten stevig op de grond terwijl u uw bovenlichaam naar de muur verplaatst en vervolgens weer terug tot uw armen gestrekt zijn. Doe dit dagelijkse ongeveer 10 - 15 keer.

 • Gewichten

Ik kan niet voor u oordelen, maar ik heb er echt plezier in als het gaat over halters. De halter moet ongeveer 1-2 kilo wegen, afhankelijk van uw weerstandsniveau. Sta met uw voeten uit elkaar, houd de halters in beide handen en til uw handen aan weerszijden op totdat ze een lijn met uw schouders vormen. Breng nu langzaam uw armen omlaag. Herhaal dit ongeveer 10 - 15 keer.

 • Bankdrukken

Dit is een interessante oefening waarvoor u, natuurlijk, een bank nodig heeft!! Ga op uw rug liggen met uw voeten uit elkaar op de vloer. Houd de gewichten vast en strek uw armen boven uw hoofd. Buig uw ellebogen een beetje en breng uw armen terug naar de uitgangspositie. Doe dit 10-15 keer.

De bewegingen van deze oefening zullen u een decollete opleveren waar u mee kunt pronken en trots op kunt zijn.

Methodes om thuis, op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten - supplementen

Supplementen en medicijnen voor borstvergroting zijn een goede manier om een grotere cupmaat te krijgen. Deze zijn meestal gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Het is en blijft een goedkope en makkelijke manier.

Bijwerkingen - Over het algemeen zijn er geen bijwerkingen gemeld. U kunt allergisch zijn voor één van de ingrediënten, kijk daar goed naar.

Positief - Het is makkelijk en goedkoop. Het is het meest geschikt voor degenen die nog geen blad van de boom willen plukken!

Applaus!

Methodes om thuis, op een natuurlijke manier uw cupmaat te vergroten - massage

We weten dat medicijnen voor borstvergroting een goede manier zijn voor een grotere cupmaat, maar een crème is niet alleen veilig en effectief, maar ook echt fijn. Geloof me, als u een man heeft die u helpt uw borsten te masseren, is er niets wat prettiger is!!! De crème en de lotions geven u de mogelijkheid om uw borsten te (laten) masseren en liefdevol te strelen.

Meisje doet een rugmassage

 

Gebruik oliën zoals -

 • Lijnzaad / Lijnzaadolie
 • Venkelolie
 • Olijfolie
 • Borstvergrotende crèmes en lotions zijn goedkoop, effectief en meestal gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Hoe masseert u uw borsten?

Borstmassage is een goede manier om uw cupmaat te vergroten. Probeer cirkelvormige bewegingen te maken rond de borsten. Beweeg uw handen zo dat ze uiteindelijk in het midden samen komen. Dit is de juiste manier om borsten te masseren. U moet op zijn minst proberen elke dag 200-300 cirkels te maken voor een goede stimulatie van het borstweefsel.

Bijwerkingen - Te lang masseren kan zwelling en gevoeligheid van uw borsten veroorzaken. Pas daar voor op.

Positief - Het is perfect voor stellen. Een fijne en plezierige behandeling voor jullie allebei! Singles hoeven zich ook geen zorgen te maken, het bij uzelf doen is ook fijn!

Wat werkt wel en wat werkt niet voor borstvergroting

De meeste methodes, in feite alle methodes die ik heb genoemd, helpen eigenlijk allemaal om uw borsten op zijn minst één cupmaat groter te maken .. maar het probleem is dat u geduld moet hebben .. als u dat niet hebt, dan is operatie uw beste optie! Dat is, als u het mij vraagt, niet de meest geweldige optie, gezien de lange lijst van complicaties die op kunnen treden. Ik zal daar bij stilstaan in mijn volgende artikel.

Voor nu moet ik u nog vertellen over de relatie tussen borstvoeding en de pil bij borstvergroting!

U krijgt grotere borsten door borstvoeding - Waar of niet waar ??

Ja het helpt, doordat er melk in de borsten wordt geproduceerd, maakt het ze groter. Maar alle vrouwen zien hun omvang krimpen als ze stoppen met het geven van borstvoeding.

Vrouw baby die borstvoeding

 

Grotere borsten door het gebruik van de pil - Waar of niet waar??

Ja, in veel gevallen veroorzaakt de anticonceptiepil een toename van de borstomvang. Dat komt omdat deze pillen ervoor zijn gemaakt om de hoeveelheid oestrogeen - het primaire hormoon voor borstvergroting - te vermeerderen. Voorzorgsmaatregelen zijn ook in dit geval de beste optie. De borstomvang kan heel goed verkleinen als u stopt met het gebruik van de pil.

Belangrijk advies!

Het is niet verkeerd om grotere borsten te willen, maar u vernedert uzelf als u uzelf niet respecteert of niet van uzelf houdt omdat uw borsten niet genoeg aandacht trekken!! Raak er niet door geobsedeerd. U bent perfect zoals u bent. En ik hou van al mijn lezers ..

xoxoxoxo

Voor vragen, suggesties of oplossingen, neem contact met mij op .. Ik hou ervan ideeën en adviezen met u te delen ... Ik wacht op jullie reactie lieverds...

Ciao

PS Blijf mijn blog lezen!


2009-2020 © All Rights Reserved